Ανθελληνική προπαγάνδα ....

Σχολιάζει ο Γ. Προκοπάκης


Η FAZ, η κυριακάτικη έκδοση μεγάλης και έγκυρης γερμανικής εφημερίδας, αναφέρει πως οι ευρωπαίοι εκπρόσωποι των υπουργείων οικονομικών στο EWG είχαν μείνει κάγκελο με την ελληνική αντιπροσωπεία, η οποία δεν παρουσίαζε τίποτε ουσιαστικό για τα διαρθρωτικά μέτρα. Ο Έλληνας διαπραγματευτής - όλοι διάβασαν ο κ. Θεοχαράκης - ζητούσε επιμόνως λεφτά "σαν ταξιτζής".
Μαλ@@@ες, ανθελληνική προπαγάνδα!
Ο ουάου Γιάνης είχε καταστήσει σαφές ήδη από το πρώτο Eurogroup που συμμετέσχε πως η Ελλάδα δεν θέλει άλλα τοξικά δάνεια και πρώτη μας μέριμνα είναι να ελαφρύνουμε τους Ευρωπαίους φορολογούμενους από τα βάρη της σωτηρίας της Ελλάδας. Ο πρωθυπουργός πήγε στη Μέρκελ και στον Πούτιν και δήλωσε πως δεν ζητάει λεφτά.
Πώς είναι δυνατόν ο Έλληνας διαπραγματευτής το μόνο που να ξέρει να κάνει είναι το νούμερο του Joel Grey και της Liza Minelli από το Cabaret; Ακόμη και για τον πολυτάλαντο κ. Θεοχαράκη, δύο ρόλοι μαζί είναι too much.
Η βησιγοτθική εφημερίδα είναι εκτός ελληνικής πραγματικότητας - έχει μείνει πίσω. Προφανώς έχουν να μπουν σε ελληνικό ταξί από το 2010. Αφήστε που έχουμε πια taxibeat και taxiplon, δεν χρεώνεται καν το τηλεφωνικό ραντεβού πια. Εάν δε αφήσεις δέκα λεπτά φιλοδώρημα σε ταξιτζή ξεχνάει όλες τις θεωρίες συνωμοσίας που σούλεγε κατά τη διαδρομή και σου δίνει τρία πλάνα δομικών μεταρρυθμίσεων για νάχεις να πορεύεσαι!
Είναι άδικο και δυσφημιστικό για τον κ. Θεοχαράκη. Πόσα ταξί Nissan κυκλοφορούν στην Ελλάδα; Δεν μπορεί να ξέρει καν πώς συμπεριφέρεται ένας ταξιτζής.
Μη μασάτε! Μόνο την πέτσα από το αρνί και το κοκορέτσι.

Σχόλια