Όταν ένας κατά δήλωση κομμουνιστής ξεκινά την συνεδρίαση του χρηματιστηρίου στην Wall Street

 Γράφει ο Επιμηθέας


Μία εικόνα, χιλιάδες λέξεις. Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος να χτυπάει το σφυράκι, στο άντρο του παγκόσμιου καπιταλισμού, στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης. 
Αυτός, ο κατά δήλωση του μαρξιστής, αυτός ο τίμιος «αριστερός» με τα εκατομμύρια στο εξωτερικό, αυτός  ο αρχηγός της «αριστερής» συνιστώσας των «53», του ΣΥΡΙΖΑ.
Δυστυχώς «σύντροφοι» αύτη είναι η Ελλάδα του ΣΥΡΙΖΑ. Αυτή, που όλοι εμείς συμβάλαμε για να δημιουργηθεί και να είμαστε σήμερα μέρος του προβλήματος. Είναι μια ακόμη εικόνα της πλάνης, της αυταπάτης που ζήσαμε …και  πολλοί από τους συμπολίτες μας εναπόθεσαν τις ελπίδες τους για την σωτηρία της χώρας μας σε αυτόν τον αριστερό αχταρμά.  
Οι άνθρωποι ή έχουν πρόβλημα ψυχολογικό (πιθανόν … ίσως και  να είναι διχασμένες προσωπικότητες) ή απλά είναι πολιτικοί απατεώνες; Και τα δύο είναι εξαιρετικά επικίνδυνα ….
Στην Ευρώπη το παίζουν ευρωπαίοι αριστεροί, εκσυγχρονιστές και στην Ελλάδα βαθιά προσηλωμένοι στις μαρξιστικές τους καταβολές ….. από την μία «αστειάκια» με Μακρόν, και Μέρκελ και από την άλλη καταγγέλλουν με αριστερές κορώνες το ξένο κεφάλαιο, τις αγορές, τους τραπεζίτες, τα funds, τους επιχειρηματίες γιατί έτσι πιστεύουν ότι υπηρετούν «αριστερά» τους τα ιδεώδη . Ο σανός για να κοιμάται ήσυχο το 3% ….
Δυστυχώς «σύντροφοι» αυτοί είναι οι σημερινοί «αριστεροί» κυβερνώντες μας. Αυτοί είναι που μας κορόιδεψαν για να αρπάξουν την εξουσία και συνεχίζουν να μας κοροϊδεύουν για να κρατηθούν με νύχια και με δόντια στις καρέκλες τους.
Φταίμε όλοι μας που τους ανεχόμαστε. Που μας προσβάλλουν κι εμείς σκύβουμε το κεφάλι και λέμε «δεν πειράζει» και οι άλλοι τα ίδια θα έκαναν .. μόνο που αυτοί «σύντροφοι δεν ήρθαν για να κάνουν τα ίδια, έτσι τουλάχιστον υποσχέθηκαν…   
Αν δεν αλλάξει η δική μας νοοτροπία …. δεν θα αλλάξει η χώρα.

Σχόλια