Μετά την οικονομική και η εθνική κατάρρευση;

Με μια συγκλονιστική, αλλά και ταυτόχρονα εθνικά  επικίνδυνη αποκάλυψη, για την Ελλάδα και ειδικότερα για την Θράκη, κυκλοφορούν σήμερα  Πέμπτη 22 Νοεμβρίου τα «Επίκαιρα».
Συγκεκριμέν,α αποκαλύπτουν πως οι Γερμανοί ζητούν την επαναχορήγηση ιθαγένειας σε 50.000 απελαθέντες μουσουλμάνους της Θράκης με σκοπό  να απασχοληθούν ως φθηνό εργατικό δυναμικό στην Ειδική Οικονομική Ζώνη που  προωθούν στην περιοχή.
Και συνεχίζει το έγκυρο περιοδικό αναφέροντας πως πίσω από τα απαράδεκτα, ούτως ή άλλως οικονομικά επιχειρήματα, κρύβονται γεωπολιτικές σκοπιμότητες. Τo παραπάνω  γερμανικό «σχέδιo» φαίνεται πως είναι  σε πλήρη συμφωνία με την Άγκυρα .
Τέλος αναφέρει ότι και οι Αμερικανοί παρακολουθούν και δραστηριοποιούνται στη Θράκη στέλνοντας μέλη της μουσουλμανικής μειονότητας στην Ουάσινγκτον για “σεμινάρια” και ίδρυση γυναικείων ΜΚΟ … καθως και ότι ακραία στοιχεία της μειονότητας εκπαιδεύονται σε ορεινές περιοχές υπό την επίβλεψη του προξενείου…
Αν οι αποκαλύψεις του περιοδικού είναι αληθινές τότε βρισκόμαστε μπροστά σε ένα σχέδιο που μοναδικό σκοπό έχει την «κοσσοβοποίηση» της Θράκης, και ας αφήσουν κατά μέρος τις δήθεν αναπτυξιακές κορώνες, που μάλιστα της ασπάζονται αφελώς και τοπικοί  παράγοντες της Θράκης.
 
 

Σχόλια