Γ. ΧΑΤΖΗΜΑΡΚΑΚΗΣ: ΕΚΤΟΣ ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ Η ΕΛΛΑΔΑ

O ελληνικής καταγωγής Γερμανός Ευρωβουλευτής Γ. Χατζημαρκάκης υποστήριξε ότι οι δανειστές μας θα μας διώξουν από την Ευρωζώνη τον Ιούλιο. Δεν είναι η πρώτη φορά άλλωστε που ο Γ. Χατζημαρκάκης προκαλεί με τις ριζοσπαστικές του θέσεις, οι οποίες  δίνουν «τροφή» για συζητήσεις.
Αυτή τη φορά όμως έκανε μια αποκάλυψη που προκάλεσε σάλο. Συγκεκριμένα σε συνέντευξη του σε ραδιοσταθμό της Κρήτης (9.84), ο κ. Χατζημαρκάκης αποκάλυψε ότι το σχέδιο προβλέπει την διατήρηση της Ελλάδας στο Ευρώ μέχρι και τον Ιούλιο προκειμένου να μην καταρρεύσει η Ευρωζώνη, αφού τυχόν πτώχευση της Ελλάδας θα συμπαρασύρει όλες τις χώρες.
Μάλιστα ο ευρωβουλευτής επεσήμανε πως αφού οι δανειστές μας εξασφαλίσουν μέσω ενός νέου μηχανισμού ότι η Ελλάδα δεν πρόκειται να τους μολύνει θα την αφήσουν στην τύχη της. «Μετά ο Θεός να βάλει το χέρι του» είπε χαρακτηριστικά.
Αν την παραπάνω δήλωση, την συνδυάσει κανείς, με τα λεγόμενα του Γερμανού υπουργού των Οικονομικών Β. Σόιμπλε, ότι τώρα η ευρωζώνη είναι καλύτερα προετοιμασμένη για το ενδεχόμενο αποτυχίας του ελληνικού προγράμματος, μπορούμε να κατανοήσουμε καλύτερα που βαδίζουμε…

Σχόλια