ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΣΕΛΑΣ: ΑΠΟ ΤΙΣ 5 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΔΕΝ ΠΙΑΝΟΥΜΕ "ΚΑΡΕΚΛΕΣ" ΑΛΑΖΟΝΕΙΑΣ

Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «το Έθνος» ο Δημήτρης Κουσελάς υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ στην Μεσσηνία δηλώνει ότι «η απερχόμενη κυβέρνηση προσπαθεί με αλχημείες να κάνει την τρίχα... τριχιά, αντί να απαντήσει τι έκανε τα δεκάδες δισ. ευρώ με τα οποία φόρτωσε το δημόσιο χρέος. Το πραγματικό κόστος των άμεσων εξαγγελιών μας δεν είναι ούτε το μισό του αναφερόμενου».
Προσθέτει ακόμη πως το ισχυρό χαρτί του ΠΑΣΟΚ είναι «η ισχυρή πολιτική βούληση και το συνολικό σχέδιό του για την ανάταξη της οικονομίας, που δεν εγκλωβίζεται στη λογιστική διαχείριση της κρίσης, αλλά ανοίγει συνολική προοπτική για τη χώρα, τη δημοκρατία και τους πολίτες. Το ΠΑΣΟΚ καταξιώνεται πλέον ως η μόνη πολιτική δύναμη που και θέλει και μπορεί να αναλάβει τις ευθύνες διακυβέρνησης της χώρας στην εξαιρετικά δύσκολη σημερινή συγκυρία».
Τέλος αναφερόμενος για την επόμενη μέρα των εκλογών ο Δημήτρης Κουσελάς υπόσχεται ότι «οι πολίτες της χώρας δεν θα δουν μια από τα ίδια και πρακτικές αντίστοιχες της ΝΔ, που μας βύθισαν σε κρίση και ανυποληψία πολύ πριν από τη διεθνή κρίση, και από τις 5 Οκτωβρίου δεν πιάνουμε «καρέκλες» αλαζονείας, σηκώνουμε τα μανίκια και πιάνουμε δουλειά! Για να αναμετρηθούμε με τα πραγματικά προβλήματα. Με σκληρή δουλειά, με σχέδιο και προπαντός με εμπιστοσύνη στις δυνατότητες της χώρας, του λαού και του τόπου μας...»

Σχόλια