ΠΩΣ ΘΑΘΕΛΑ ΝΑ ΕΙΧΑ ΚΑΙ .....ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ

Την ώρα που η Ελλάδα βρίσκεται στα πρόθυρα χρεοκοπίας, η ανεργία να πλησιάζει τον επόμενο χρόνο το 20% σύμφωνα με τον υπουργό Εργασίας και η ύφεση να χτυπά επικίνδυνα την ελληνική οικονομία, η Ελληνική Βουλή προχωρά στην σύσταση όχι μιας, όχι δύο, ούτε τριών αλλά τεσσάρων Εξεταστικών Επιτροπών.
Το ένα τρίτο της Ελληνικής Βουλής το επόμενο χρονικό διάστημα θα ασχοληθεί με την εξέταση των υποθέσεων SIEMENS, ομολόγων, χρηματιστηρίου και του Βατοπεδίου. Από την μέχρι σήμερα εμπειρία μας το μόνο σίγουρο είναι ότι ο ελληνικός λαός δεν θα "βγει" σοφότερος από αυτή την διαδικασία και επίσης είναι πολύ πιθανόν στο τέλος να μην βρεθούν οι "ένοχοι". Αυτό που σίγουρα όμως θα γίνει είναι να συνεχίσουμε την διαιώνιση της σκανδαλολογίας σε μια δύσκολη συγκυρία για τον τόπο μας.
Νομίζω ότι το μόνο που θα καταφέρουμε είναι να χαθεί χρόνος σε μια περίοδο που είναι πολύτιμος. Κατά τα άλλα μετά θα μας φταίνε οι ξένοι - ανθέλληνες οι οποίοι συνωμοτούν με σκοπό την εξαφάνιση μας. Για να μην παρεξηγηθώ όχι ότι οι ξένοι είναι «παναγίες» αλλά απέχει πολύ από το να τα "ρίχνουμε" όλα στους "κακούς".
Καλές επιτροπές κ. βουλευτές.....

Σχόλια