ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΔΙΝΕΙ 30ΧΡΟΝΟΣ ΔΙΑΔΗΛΩΤΗΣ - Ο ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ

Σε κρίσιμη κατάσταση στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Κρατικού της Νίκαιας νοσηλεύεται διασωληνωμένος ο 30χρονος διαδηλωτής που τραυματίστηκε σοβαρά κατά την πορεία της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ στο κέντρο της Αθήνας, το μεσημέρι της Τετάρτης.
Πληροφορίες κάνουν λόγο για τουλάχιστον 12 ανθρώπους με τραύματα ή αναπνευστικά προβλήματα από τα δακρυγόνα, που μεταφέρθηκαν στο Γενικό Κρατικό της Νίκαιας. Μεταξύ αυτών βρίσκονται και δύο αστυνομικοί.





Η εγχείρηση του 30χρονου, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με πολλαπλά κρανιοεγκεφαλικά κατάγματα, διήρκησε τέσσερις ολόκληρες ώρες, ενώ σύμφωνα με τους γιατρούς το επόμενο 48ωρο θεωρείται ιδιαίτερα κρίσιμο για την πορεία της υγείας του.
Το παραπάνω αποτρόπαιο γεγονός  μας πηγαίνει πολλά χρόνια πίσω και δεν συνάδει με μια κυβέρνηση που  θέλει να λέγεται σοσιαλιστική έχοντας εκλεγεί με βασικό σύνθημα το ανθρώπινο πρόσωπο.  
Σύμφωνα με πληροφορίες στην κυβέρνηση επικρατεί πανικός, φοβούμενη τυχόν επιδείνωση της κατάστασης του άτυχου 30χρονου διαδηλωτή, καθώς τρέμουν επεισόδια ανάλογα με αυτά της δολοφονίας του  Αλέξη Γρηγορόπουλου.
 

Σχόλια