Η ΧΩΡΑ ΣΤΟ ΚΕΝΟ.... ΥΠΟ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΑΛΛΟΙ ΤΡΕΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ

Οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές, τα δεδομένα αλλάζουν ανά πάσα στιγμή, με απανωτές παραιτήσεις βουλευτών και σενάρια για ομαδική κίνηση από άλλους.
Ήδη σε τηλεφωνική επικοινωνία του Πρωθυπουργού, τη μοναδική που είδε το φως της δημοσιότητας σε ότι έχει να κάνει με τον επερχόμενο ανασχηματισμό, ο υπουργός Άμυνας Ευάγγελος Βενιζέλος αρνήθηκε κατηγορηματικά λέγοντας χαρακτηριστικά όταν ο Γ. Παπανδρέου του ζήτησε να μετακινηθεί σε άλλο υπουργείο.
“Πρόεδρε σε ευχαριστώ πολύ αλλά δεν θέλω, θα ήθελα να με διευκολύνεις”
Αμέσως μετά ακολούθησαν οι παραιτήσεις Φλωρίδη, Νασιώκα και υπάρχουν φήμες για παραίτηση Σπηλιόπουλου, Μερεντίτη και Κατρίνη.
Αμέσως ήρθε ήρθε η δήλωση στο περιστύλιο της Βουλής από τη Βάσω Παπανδρέου που ζήτησε την άμεση σύγκληση της Κ.Ο. του κόμματος αφήνοντας να εννοηθεί πως θα τεθεί και θέμα ηγεσίας.
Η πρωτοβουλία που εκδηλώνεται από την κα Παπανδρέου δεν είναι τυχαία. Εχει γίνει σε συνεννόηση με κορυφαία στελέχη της κυβέρνησης αλλά και με βουλευτές.
Εν μέσω όλων αυτών πληροφορίες θέλουν να αναβάλλεται τ ο προγραμματισμένο για αύριο ταξίδι του Πρωθυπουργού στις Βρυξέλλες και τη συνάντησή του με τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο

Σχόλια