ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ Dr. MICHAEL FUCHS

Γράφει η Θέτις


«Δαπανάτε 54 δισ. τον χρόνο και έχετε φορολογικά έσοδα 48 δισ., άρα υπάρχει ένα πρωτογενές έλλειμμα ύψους 6 δισ. ευρώ συν τους τόκους. Για να μη μιλήσουμε για τα 350 δισ. του συνολικού χρέους. Ακόμη κι αν πληρώνετε μόνο 3,5% τόκο, που είναι μια αισιόδοξη υπόθεση, τότε έχουμε περίπου 12 δισ. τόκους. Σύνολο, 18 δισ. ευρώ σε έναν Προϋπολογισμό 54 δισ. Αρα, πώς μπορεί να λειτουργήσει το ελληνικό σύστημα; Πρόκειται για το 30% του Προϋπολογισμού σας.»

Αγαπητέ κύριε Fuchs,
Διάβασα με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον τη συνέντευξη που δώσατε στην εφημερίδα Realnews της 9/10/2011 και επειδή οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους έχω να σας πω και εγώ μερικά πράγματα:

1. Αν μας δίνατε πίσω τις αποζημιώσεις που οι φιλελληνικές κυβερνήσεις μας σταμάτησαν να τις διεκδικούν –αλλά όχι ο Ελληνικός Λαός- ξέρετε αυτά που μας χρωστάτε από το Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Τι, δεν θυμάστε τί έγινε τότε; Έχουν περάσει χρόνια ε;. Εμείς θυμόμαστε. Να σας φρεσκάρω λοιπόν λίγο τη μνήμη σας:

«.......Από τους 800 Γερμανούς στρατιωτικούς εναντίον των οποίων είχε ασκήσει δίωξη το μεταπολεμικό “Ελληνικό Γραφείο Εγκληματιών Πολέμου”, για τη γενοκτονική δράση τους στην Ελλάδα, η οποία είχε ως αποτέλεσμα την ισοπέδωση και το κάψιμο 2.500 (!) χωριών, 50.000 εκτελέσεων μαχητών και αθώων πολιτών και τον θάνατο 300.000 ανθρώπων από την πείνα (λιμό) τον χειμώνα του 1941, αλλά και μέχρι το 1945, και δεκάδες χιλιάδες σωματικά αναπήρους και ψυχικά ασθενείς, δεν καταδικάστηκε κανένας! Υπολογίζεται πως εξοντώθηκε το 12% των Ελλήνων. Το 8% από τις δολοφονίες-εκτελέσεις και την πείνα, αλλά και ένα 4% από τις γεννήσεις που δεν έγιναν, λόγω των ασθενειών - κακουχιών. Πέρα από τις καταστροφές των δημόσιων υποδομών και των ιδιωτικών περιουσιών.»
Πείτε στους Γερμανούς υπηκόους σας ότι η “δημοκρατική” σας Γερμανία φρόντισε να απαλλάξει τους δολοφόνους (!) με βουλεύματα, με το ατράνταχτο νομικό επιχείρημα ότι όλα τα εγκλήματα (και το ξεκοίλιασμα εγκύων γυναικών) αποτελούσαν νόμιμα «στρατιωτικά αντίποινα» για τη δράση «ανταρτών» (όπως και το χιτλερικό διάταγμα για 50 εκτελέσεις Ελλήνων για κάθε Γερμανό που σκοτώθηκε από αντιστασιακούς!.....).
Αυτές λοιπόν οι αποζημιώσεις κύριε Φουκς είχαν υπολογιστεί τότε στα 126 δις. Ευρώ. Ακόμη λοιπόν όπως και εσείς είπατε αν πληρώσετε μόνο 3,5% τόκο που είναι μια αισιόδοξη υπόθεση ως διαφυγόντα κέρδη για τα 69 χρόνια που πέρασαν, τότε θα είχαμε έσοδα περίπου 300 δις. Ευρώ.
2. Επιπλέον αν μας επιστρέφατε τα αναγκαστικά δάνεια της Τράπεζας της Ελλάδας προς το Γ΄ Ράιχ (υπολογίζονται δε σε ποσό που ξεπερνούν τα 100 δισεκατομμύρια δολάρια) και για να το κάνουμε σε ευρώ είναι γύρω στα 75 δις. Ευρώ. Ακόμη λοιπόν όπως και εσείς είπατε αν πληρώσετε μόνο 3,5% τόκο που είναι μια αισιόδοξη υπόθεση ως διαφυγόντα κέρδη για τα 69 χρόνια που πέρασαν τότε θα κερδίζαμε περίπου άλλα 275 δις. Ευρώ. Σύνολο εσόδων 575 δις. Ευρώ. Υπόλοιπο θετικό 225 δις. Ευρώ. Μήπως το μηδενίσαμε; Μήπως λέω... Αλλά δεν θα σταματήσω εδώ.
3. Όσον αφορά τους τόκους κύριε Fuchs το γνωρίζετε πολύ καλά και εσείς ότι όταν πας σε μια τράπεζα και π.χ. έχεις πάρει ένα δάνειο 70.000 ευρώ για 20 χρόνια και το αποπληρώσεις σε 5 ή δέκα χρόνια σου κόβουν αρκετούς από τους τόκους. Το κάνετε και στη χώρα σας αυτό έτσι δεν είναι;
4. Βέβαια θα πρέπει και οι φίλτατες άλλες χώρες Γαλλία, Αγγλία που τόσα χρόνια καπηλεύονται και κερδίζουν εις βάρος μας τεράστια ποσά κάθε χρόνο από τον Πολιτισμό που μας έκλεψαν και τον εκθέτουν στα μουσεία τους να μας επιστρέψουν και αυτοί τα χρωστούμενα... πως το είπατε .... 3,5% τόκο που είναι μια αισιόδοξη υπόθεση, εγώ θα κάνω τώρα μία απαισιόδοξη υπόθεση θα το πάω στο 6,5% υπολογισμένο βέβαια για τα 69 χρόνια που πέρασαν. Έσοδα δεν υπολογίζω γιατί θα τους τρομάξω!
5. Όσο για εμάς εδώ, νομίζω ότι ύστερα από μία τέτοια εξέλιξη θα έχουμε κερδίσει την εμπιστοσύνη των αγορών και δεν θα χρειαζόμαστε ούτε την Τρόικα, ούτε το ΔΝΤ, ούτε τις επενδύσεις σας. Ευτυχώς ο πλανήτης Γη είναι μεγάλος και δεν είστε το κέντρο του κόσμου αλλά όπως θα πρέπει να μάθετε ο Ομφαλός της Γης είναι οι Δελφοί.
6. Τώρα σας μπέρδεψα. Όσον αφορά τα του οίκου μας δεν χρειαζόμαστε τους τεχνοκράτες σας, μην περνιέστε για από μηχανής Θεοί, εμείς το δρόμο μας θα τον βρούμε. Και θα αποκτήσουμε ένα ισοσκελισμένο ισολογισμό και την ανάπτυξη θα φέρουμε πάλι στη χώρα μας και πάνω απ’ όλα να ξέρετε ότι ο ΗΛΙΟΣ ήταν, είναι και θα είναι δικός μας. Εσείς θα συνεχίσετε να ζείτε στο σκοτάδι γιατί αυτό που πάτε να επιτελέσετε και τώρα είναι «Έγκλημα κατά της ανθρωπότητας» και μάλιστα κατά αμάχων.

Σχόλια