ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ (ΕΓΧΩΡΙΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗ)

Γράφει η Θέτις


Όλο το βράδυ σκεφτόμουνα τι θα κάνετε με τον Αντώνη και το Γιώργο που δεν μπορούν να διαχειριστούν σωστά μία τέτοια απλή κατάσταση. Να μην μπορούν να εκβιάσουν να απειλήσουν, να τρομάξουν τους Έλληνες και να έχετε σίγουρο το αποτέλεσμα των εκλογών.
Ευτυχώς, σας βρήκα τη λύση… ξέρετε σε ποιο θέμα, σ’ αυτό που θέλετε να δεσμεύσετε όλα τα κόμματα….για το τι θα κάνουν μετά τις εκλογές…. «Ετέθη και το ζήτημα της στάσης των άλλων κομμάτων και του τρόπου λειτουργίας των κοινωνικών εταίρων». Κατ’ αρχήν υπάρχουν κάποια τεχνικά προβλήματα που θα πρέπει να αναφέρω:
1. Οι συνδυασμοί (κόμματα) που σας στηρίζουν, δεν στηρίζονται πλέον από τους Έλληνες.
2. Στην καλύτερη περίπτωση το ΠΑ. θα πάρει 5% και το ΣΟΚ θα πάρει 3%. Η Ν.Δ. από το 27% που της έδιναν οι δημοσκοπήσεις πριν την Κωλοτούμπα συγνώμη την Κυριακή ήθελα να πω θα κατρακυλήσει ωσονούπω κάτω του 10% και αυτή.
3. Με αυτά τα δεδομένα και αν υπολογίσουμε τα πολύ μικρά κόμματα του 2%, 3%, 5%, δεν κάνουμε δουλειά.
4. Αφήστε που ξαφνικά λέγεται ότι θα μπει στη Βουλή και η Χρυσή Αυγή, η ΑΝΤΑΡΣΥΑ και δεν συμμαζεύεται.
5. Αν συνυπολογίσουμε τώρα τα κόμματα που είναι υπό ίδρυση –τους διαγραφέντες από τα παλιά μεγάλα κόμματα .. η πίτα μεγαλώνει.
6. Επιπλέον επειδή στους περισσότερους από εμάς δεν μας αρέσει ν’ ακολουθούμε σαν τα πρόβατα βλέπε Αποχή, υπάρχει μια μεγάλη περίπτωση να ιδρυθούν νέοι συνδυασμοί κομμάτων και έτσι η πίτα να μεγαλώσει ακόμη περισσότερο …. Δύσκολα τα πράγματα.
7. Βέβαια υπάρχει πάντα η τρελή πιθανότητα σε αυτές τις εκλογές να κάνουμε την ΑΝΑΤΡΟΠΗ του αιώνα και να βγάλουμε την Αλέκα (you Know KKE). Είναι να παίζεις με τους Έλληνες;
Γι’ αυτό θα κάνετε αυτό που θα σας πω να έχετε και το κεφάλι σας ήσυχο βρε αδερφέ…. Ξέρω, ο Μπένι (χαϊδευτικό του κ. Βενιζέλου) δεν σας τα λέει όλα τα κόλπα… Λοιπόν ακούστε προσεκτικά: θα στείλετε σε όλους τους Έλληνες μία ωραία Υπεύθυνη Δήλωση του Ν. 1599 με την οποία θα τους ζητάτε να δεσμευτούν ότι όποτε γίνουν εκλογές, - δεν βιαζόμαστε – στην κάλπη θα ρίξουν το δικό σας συνδυασμό τον οποίο και θα έχετε εσωκλείσει. Και τέλειωσε. Απλό δεν είναι.
Και τώρα κάπου εδώ ξυπνάτε, γιατί κοιμόσασταν βέβαια όνειρο ήταν, γιατί αν συνεχίσετε έτσι δεν θα μπορείτε να ξεχωρίσετε αν ο εφιάλτης που ζείτε είναι όνειρο ή πραγματικότητα. Γιατί όλα τα πράγματα σ’ αυτή τη ζωή έχουν τα όριά τους. Και εσείς τα ξεπεράσετε.

Σχόλια