ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ F.T. DEUTSCHLAND

Ο πολιτικός παραλογισμός των Γερμανών δυστυχώς δεν έχει όρια. Συγκεκριμένα η γερμανική έκδοση των Financial Times, «συστήνει» τους Έλληνες να ψηφίσουν Νέα Δημοκρατία παρά το γεγονός ότι και αυτή, όπως λέει «άσκησε επί δεκαετίες λάθος πολιτική και είναι συνυπεύθυνη για τη σημερινή μιζέρια».
Το κεντρικό άρθρο της εφημερίδας είναι γραμμένο και σε άπταιστα ελληνικά! και με τον ελληνικότατο τίτλο «Αντισταθείτε στον δημαγωγό» και φωτογραφία από την προεκλογική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ στην Ομόνοια.
Το κείμενο, αλλά και η απίστευτη και πρωτοφανής παρέμβαση ξένου μέσου στην πολιτική ζωή της Ελλάδας είναι «πράξη προσβολής της εθνικής αξιοπρέπειας και υπονόμευσης της δημοκρατίας», όπως χαρακτηριστικά αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.

Παραθέτουμε το πλήρες κείμενο των Financial Times Deutschland
«Σύσταση προς τους ψηφοφόρους - Η Financial Times Deutschland (FTD) και η πλειοψηφία των Ελλήνων έχουν ένα κοινό συμφέρον: Η χώρα σας πρέπει να παραμείνει στο ευρώ. Την Κυριακή γίνονται ιστορικές εκλογές, οι οποίες θα είναι καθοριστικές ακριβώς επ’ αυτού, αλλά και για το μέλλον της Ευρωπαϊκής Νομισματικής Ένωσης. Γι’ αυτό η FTD κάνει σήμερα κατ’ εξαίρεση μία σύσταση στους Έλληνες ψηφοφόρους, κάτι που συνηθίζει πριν τις εκλογές για το Ομοσπονδιακό Κοινοβούλιο και για το Ευρωκοινοβούλιο.
Αγαπητές Ελληνίδες, αγαπητοί Έλληνες, φροντίστε για ξεκάθαρες πολιτικές συνθήκες. Ψηφίστε θαρραλέα υπέρ της μεταρρυθμιστικής πορείας και όχι οργισμένα κατά της αναγκαίας και επίπονης αναδιάρθρωσης. Μόνο με τα κόμματα που αποδέχονται τους όρους των διεθνών χρηματοδοτών, η χώρα σας θα μπορέσει να παραμείνει στο ευρώ.
Αντισταθείτε στη δημαγωγία του Αλέξη Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ. Μην εμπιστεύεστε τις υποσχέσεις τους, ότι δηλαδή είναι δυνατή η χωρίς συνέπειες καταγγελία όλων των συμφωνιών. Η χώρα σας έχει επιτέλους ανάγκη από ένα κράτος που λειτουργεί. Για την ομαλή διακυβέρνησή της συνιστούμε τη Νέα Δημοκρατία, κάτι που κάνουμε με βαριά καρδιά. Η Νέα Δημοκρατία άσκησε επί δεκαετίες λάθος πολιτική και είναι συνυπεύθυνη για τη σημερινή μιζέρια. Παρ’ όλα αυτά η καλύτερη επιλογή για τη χώρα σας θα ήταν μία κυβέρνηση συνασπισμού με αρχηγό τον Αντώνη Σαμαρά και όχι τον Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος θέλει να γυρίσει πίσω τον τροχό της ιστορίας και σας βαυκαλίζει με έναν κόσμο που είναι εκτός πραγματικότητας».Σχόλια